"Nem akarlak és rád gondolok, menekülnék és nem tudok, nyugalom kellene, béke, csend, de itt visszhangzol, idebent."

Összes oldalmegjelenítés

2011. május 21., szombat

A történet

A történet Adriana Richardson, egy kezdő, de mégis elszánt és belevaló rendőrlány szemszögéből íródik és Las Vegas-ban játszódik.
(Talán lesznek benne fejezetek, amelyek Dmitro szemszögéből íródnak majd.)

Adriana mindig is tudta mit akar és azt általában el is érte az életben.
Egy normális, jómódú családban nőtt fel, ahol már kiskora óta belé nevelték, hogy a bűn az kizárólag rossz dolog lehet, nincs több oldala.
Édesapja törvényszéki ügyész volt sokáig és általában lánya figyelemmel kísérte a folyó ügyeket. Apja ma már bíró lett, de ettől függetlenül még mindig harcol a bűnözés ellen.
Adriana apjának hatására lett rendőr, az egyik legjobb és legkitartóbb diák az akadémián, majd mikor munkába állt, a hivatása lesz számára a legfontosabb.
Első komoly megbízatása a Timosenko-klán ügyködéseinek felfedése és a család nagy részének bebörtönzése.
A lány kollégáival hónapokig készül elő arra, hogy pincérnőként beépüljön a közéjük és betekintést nyerjen a város erkölcsi pusztulásáért felelős szervezetbe.
Adriana mindenre fel volt készülve, mindet átlátott, ismerte a tagok jellemvonásait, gyengéit, szokásait, csak egy dologra nem volt felkészülve, Dmitro Timosenko vonzerejére és hatására rá, ami egyszerre mindent megváltoztat a lányban.
Rájön arra, hogy jó és rossz között gyakran nagyon sok átfedés van és nem minden csak fekete vagy fehér. Ezt a személéletet pedig annak „köszönheti”, hogy végérvényesen beleszeret Dmitro-ba.
Adriana természetesen küzd érzései ellen, de nem sok sikerrel, hiszen ilyet még senki iránt nem érzett.

Hogy Dmitro szintén viszonozza-e a lány érzéseit, hogy meg tud-e neki bocsájtani, azért, amiért a lány nem árulja el neki, hogy valójában rendőr és hogy Adriana a hivatását vagy a szerelmet válassza, történetemből kiderül.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése